ORDU / ULUBEY - Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI, 21 NİSAN'DA BAŞLIYOR

Okulumuz Pansiyonu Mart Ayı Yemek Listesi

Kas

ULUBEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PANSİYONU KASIM VE OCAK AYI YEMEK LİSTESİ  AŞAĞIDADIR.

Sınavlar:

- Eğitim kurumlarında yüz yüze yapılacaktır.

- 1 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konular ile sınırlı tutulacaktır.

-  Covid-19 salgını kapsamında başta temizlik, maske ve fiziki mesafe kuralları olmak üzere alınan önlem ve tedbirlere uygun bir şekilde yapılacaktır.

- Ölçme ve değerlendirme uygulamaları sürecinde barınma ihtiyacı olan öğrencilerimiz için Okul Pansiyonumuz açık olacaktır.

- Taşımalı Eğitim ile gelen öğrencilerimiz için Okul Servisleri öğrencilerimizin ulaşımını sağlayacaktır.

Şbt

SORUMLULUK SINAVLARIYLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ!

Şbt

BİRİNCİ DÖNEMDE SINAV YAPILAMAYAN DERSLERDEN SINAV YAPILACAK MI?

Ortaöğretim kurumlarının tüm sınıf seviyelerinde birinci döneme ilişkin yapılamayan sınavlar, 01 Mart 2021 tarihinden itibaren iki haftayı geçmeyecek şekilde eğitim kurumu alan zümre başkanları kurulunca belirlenip planlanacak ve Covid-19 salgını tedbirlerine uygun bir şekilde okullarda yüz yüze yapılacaktır.

SINAVLAR 1. DÖNEMİN TAMAMINI MI KAPSAYACAK?

Birinci dönemde yapılamayan sınavların kapsamı, 01 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konular ile sınırlı tutulacaktır.

BAŞARISIZ DERSİ OLAN VE SORUMLU GEÇEN ÖĞRENCİLERE SINAV YAPILACAK MI?

Sorumluluk sınavları da 01-31 Mart 2021 tarihleri arasında tamamlanacak şekilde eğitim kurumu müdürlüklerince planlanacak; sınavlarda 50 puan ve üzeri alanlar, başarılı sayılacaktır. Hazırlık sınıflarından bir üst sınıfa sorumlu geçen öğrencilerle kazandıkları üniversitelere diplomalarını beyan etmek zorunluluğu bulunan öğrenciler de sorumluluk sınavlarına girebileceklerdir.

FARKLI YERLERDE İKAMET EDEN ÖĞRENCİLER SINAVA NASIL GİRECEK?

İller arası hareketliliğin azaltılması amacıyla yüz yüze eğitim kapsamına alınmayan sınıflar düzeyindeki öğrenciler, istemeleri hâlinde KKTC dâhil, bulundukları yerleşim yerlerindeki öğrenim gördükleri okul ile aynı okul türündeki eğitim kurumlarında, aynı okul türü bulunmaması hâlinde aynı program uygulayan resmî ve özel okullarda sınavlara girebileceklerdir.

Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile güzel sanatlar ve spor liselerinde ise öğrencinin bulunduğu yerleşim yerlerine yakın il/ilçelerde bulunan kayıtlı olduğu okulla aynı okul/program türü/alan/dalı bulunması şartıyla sınavlara girebileceklerdir.

Ağu

2020-2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

Ağu

12.SINIF DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.SON BAŞVURU TARİHİ 30 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜDÜR.AYRICA MEZUN ÖĞRENCİLER ULUBEY HALK EĞİTİM MERKEZİ'NE DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İÇİN BAŞVURU YAPABİLİRLER.

Nis