ORDU / ULUBEY - Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU oklumuzu ziyaret ederek okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet edip başarılı,sağlıklı ve huzurlu bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.

Mrt

Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi öğrencileri ODTÜ UORG Robot yarışmasında İleri Seviye Çizgi İzleyen kategorisinde 97 takım arasından 5. olmuştur. Yine ODTÜ Robot Yarışlarına Inovasyon kategorisinde örnek proje sunumuna davet edilmiş ve ziyaretçilere standlarında projelerini tanıtma imkanı bulmuşlardır.

Uluslararası Robotex Türkiye Karadeniz Bölge Şampiyonasında Hızlı Çizgi İzleyen kategorisinde 3. ve Mini Sumo kategorisinde 2. olmuştur. Hızlı Çizgi İzleyen kategorisinde Jüri Özel Tasarım Ödülü alarak Uluslararası Robotex Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 109. yıl dönümünde, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ruhları şad olsun.

Mrt

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Afet Hazırlık Kulübü Öğretmenleri Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Afet ve Acil Durumlara Hazırlık Eğitimleri verildi.

Mrt

Okulumuzda sirenle beraber önce çök kapan tutun hareketi sonra da hızlı bir şekilde tahliye yapılarak deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz Badminton Erkekler Takımı İl birincisi olarak ilimizi bölge finallerinde temsil edecektir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve bölge finallerinde başarılar diliyoruz.

Ock

AFAD görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerine afet farkındalık eğitimi verildi. Bu eğitimi veren AFAD görevlilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapılan afiş yarışmasında okulumuz öğrencisi Nur Su Yalçın’ ın eseri ilçemizde birinci olmuştur. İl çapında da okulumuza derece getirmesi dileğiyle projede görevli olan ve emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz

Ara

İzmir Yuksek Teknoloji Enstitüsü tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen Iztech Roboleague yarışlarında Mini Sumo kategorisinde öğrencimiz Nur Su Yalçın katıldığı müsabakalarda yenilgisiz 3. olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezi Tarafından Öğrencilerimize Organ Bağışı Konulu Eğitim Verildi.

Kas

Ordu KOSGEB İl Müdürlüğü Tarafından 11. ve 12. Sınıf Öğrencilerimize Girişimcilik Eğitimi Verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Aramızdan ayrılışının 85. yılında; O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Onun "Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." sözü Türk milletinin hür yaşama azminin ve iradesinin ifadesidir. Hür yaşama iradesini her şeyin üzerinde tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirleri ve gayreti, yalnızca ülkemizle sınırlı kalmamış; kalplerde yaktığı istiklal ateşiyle bağımsızlık mücadelesi veren tüm milletlere de örnek teşkil etmiştir.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında ilçemizde düzenenlenen etkinlikler okulumuz tarafından gerçekleştirilmiştir. Etkinlikler, Ulubey Halk Eğitimi Merkezi çok amaçlı salonunda büyük bir katılım ve beğeniyle izlenmiştir.

Ekm

Afet Hazırlık Kulübü Tarafından 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü Kapsamında Okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerine Afete Hazırlık Konusunda Farkındalık Oluşturmaya Yönelik seminer düzenlenmiştir.

Haz

Ulubey MTAL ailesi olarak duygu dolu anlara şahitlik eden bir karne törenini daha geride bıraktık.Ögrencilerimizin karne heyecanı yaşadığı kapanış programı Okul Müdürümüz Muzaffer YİĞİT'in açılış konuşmasıyla açıldı. Genel olarak güzel bir yıl geçirdiğimizi ifade eden okul müdürümüz öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti.Okul müdürümüz daha sonra her sınıf düzeyinde 1. olan öğrencilerimize takdir belgelerini verdi.

Tören sınıf öğretmenlerinin karneleri dağıtmasıyla son buldu. Her karne töreninde olduğu gibi hatıralarda kalan tatlı anılar, heyecanla çekilen fotoğraflar ve güzel dilekler oldu.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Soner DİVLİ,  Belediye Başkanımız Sayın İsa TÜRKCAN, İlçemiz Protokolü, ögretmen ve öğrencilerimizle birlikte farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş sonunda Ulubey Meydanı'nda  yer alan resim etkinliğine katılım sağlandı. Son olarak öğrencilerimiz okulumuz bahçesindeki çöpleri temizleyerek örnek bir davranışa imza attılar.